Despre noi

Cine suntem, ce facem. Află totul despre Side Trading.

Ceea ce în prezent este o afacere cu aproximativ 130 de angajaţi și o cifră de afaceri de peste 45 de milioane de euro anual, a început în 1998 ca o afacere mică, de familie, a unor oameni cu vise mari.

Afacerea a avut un debut timid, cu multe peripeţii și opreliști, dar, ca în orice domeniu, munca, efortul susținut, implicarea și retehnologizarea au făcut ca „SIDE” să isi urmeze drumul și să evolueze continuu.

”Am început în 1998, într-o perioadă în care în România nu era foarte bine răspândit conceptul de comerț de amploare,  nu exista o idee coerentă și unitară de ”cash and carry” sau ”retail”. După 21 de ani pe piață, putem spune că am devenit unul dintre jucatorii importanți din regiune în domeniu, cu potențial ridicat de dezvoltare în țară și chiar peste hotare.”

SIDE TRADING, o companie cu capital 100% românesc, poate fi considerată astăzi, concurența multinaționalelor de profil, cu prețuri competitive și furnizori de produse pentru curățenia și îngrijirea casei sau produse cosmetice din branduri renumite: Coty, Reckitt Benckiser, Colgate Palmolive, Procter&Gamble, Glaxosmithkline, Unilever, TZMO, Dalli, Henkel, Johnson&Johnson, SC Johnson, Farmec, L’Oreal, Ficosota, Beiersdorf, Sano, Diversey etc.

Prin magazinul și depozitele noastre, comercializăm o gamă variată de detergenți,  produse pentru curățenia și îngrijirea casei, produse cosmetice din branduri renumite.

45000000 CIFRA DE AFACERI
130 ANGAJAȚI
17000 PALEȚI

* Cifra de afaceri este calculată în Euro. Cifrele pot varia continuu, sunt informative și nu reprezintă o garanție a situației de fapt din magazin sau depozit.

Ce spun clienții noștrii:

Citește părerile clienților noștrii despre noi. Trimite și părerea ta cu un click aici.

Vrei să ne întrebi ceva?

Ți-am trezit curiozitatea dar vrei mai multe informații despre noi sau activitatea noastră?
Intră pe pagina de contact și ia legătura cu noi.

Înscrie-te la newsletter-ul Side!