Depozitul

Nou, modern, mare! Tocmai ce am deschis.

Pentru a putea viziona acest video trebuie să accepți Politica de confidențialitate a YouTube. Prin acceptare vei accesa conținut de la YouTube, un serviciu furnizat de o terță parte externă.
Politica de confidențialitate YouTube

Dacă accepți acest mesaj, alegerea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca.

Suntem mândri să vă oferim o gamă foarte variată de produse disponibile imediat iar pentru a putea face acest lucru, ne extindem în mod constant capacitățile logistice și de stocare precum și echipele de specialiști care vă pot ajuta în orice mod. Expansiunea continuă a depozitului nostru asigură disponibilitatea tuturor produselor în stoc în orice moment, fără întârzieri de livrare.

Noul depozit are o suprafață de 6.600 mp, care va fi extinsă în următorii ani, și se bucură de o așezare strategică, la doar 5 km de autostrada A1  (Timișoara – Arad – Nădlag, Timișoara – Lugoj -Deva) lucru care facilitează distribuția produselor noastre pe întreg teritoriul național și internațional.

Depozitul SIDE TRADING dispune de 8 rampe de încărcare iar staff-ul companiei este specializat în diverse funcții care facilitează concretizarea imediată a solicitărilor, în funcție de timpul tehnic necesar.

Vezi principalele produse pe care le găsești în depozitul nostru.

Câteva poze cu depozitul Side Trading:

7500 PALEȚI
6600 SUPRAFAȚĂ
8 RAMPE DE ÎNCĂRCARE
3000 PRODUSE

* Produse se referă la SKU-uri prezente în medie în depozit. Suprafața depozitului este măsurată în metri pătrați. Numărul de paleți este o estimare a capacității de stocare. Nu putem garanta disponibilitatea rampelor de încărcare.
** Cifrele pot varia continuu, sunt informative și nu reprezintă o garanție a situației de fapt din depozit.

Vrei să ne întrebi ceva?

Ți-am trezit curiozitatea dar vrei mai multe informații despre noi sau activitatea noastră?
Intră pe pagina de contact și ia legătura cu noi.

Înscrie-te la newsletter-ul Side!