Magazinul

Ce mai aștepți? Hai la shopping!

Pentru a putea viziona acest video trebuie să accepți Politica de confidențialitate a YouTube. Prin acceptare vei accesa conținut de la YouTube, un serviciu furnizat de o terță parte externă.
Politica de confidențialitate YouTube

Dacă accepți acest mesaj, alegerea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca.

Noul magazin continuă să dezvolte un concept de magazin cald, prietenos, cu spații largi pentru clienți, cu oferte și promoții bine plasate, foarte bine comunicate, cu un personal bine pregătit și stabil.

Magazinul beneficiază de 6 case de marcat și are o suprafaţă de 1.200 de mp de expunere marfă și încă 1.000 de mp de depozit, la această suprafață au fost adaptate corespunzător cele peste 4.800 de produse expuse la raft.

Întreaga activitate din magazinul nostru este coordonată în funcție de numărul de rafturi planificat, astfel încât suprafața de prezentare a produselor să fie cât mai eficientă pentru clienții noștri.

Magazinul SIDE TRADING are lunar aproximativ 30.000 de consumatori finali, persoane fizice și peste 2.000 de persoane juridice iar pentru atingerea acestui deziderat, cei 60 de angajați ai magazinului ne sunt cel mai important partener, sunt oameni bine pregătiți pe care îi încurajăm să acționeze cu maximă disponibilitate către clienți, independent și corect.

Vezi principalele produse pe care le găsești în magazinul nostru.

Prețuri diferențiate în funcție de cantitatea achiziționată

Plata cash sau cu cardul

Numeroase concursuri și o mulțime de premii în fiecare an

Locuri de parcare cu rampă de încărcare

Câteva poze cu Magazinul Side Trading:

Câteva evenimente organizate la Magazinul Side Trading:

4830 PRODUSE
1200 SUPRAFAȚĂ
2000 CLIENȚI / LUNĂ
6 CASE DE MARCAT

* Produse se referă la SKU-uri prezente în medie în magazin. Suprafața magazinului este măsurată în metri pătrați și nu include zonele de depozitare. Numărul de clienți lunari este o medie a numărului de persoane juridice unice care au achiziționat produse din magazinul nostru în ultima lună. Numărul de case de marcat reprezintă numărul fizic total al caselor de marcat disponibile.
** Cifrele pot varia continuu, sunt informative și nu reprezintă o garanție a situației de fapt din magazin.

Vrei să ne întrebi ceva?

Ți-am trezit curiozitatea dar vrei mai multe informații despre noi sau activitatea noastră?
Intră pe pagina de contact și ia legătura cu noi.

Înscrie-te la newsletter-ul Side!